top of page

FEN – voel & ervaar  

Na meer dan 5 jaar werkzaam te zijn geweest als Maatschappelijk Medewerkster bij het Gebiedsteam Leeuwarden, heeft Fenna besloten het roer om te gooien en een nieuwe weg in te slaan als zelfstandig onderneemster.

Fenna's professionele achtergrond begon met een opleiding in Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, waarin zij zich de afgelopen 10 jaar heeft gericht op ondersteuning van jeugd en gezin.

 

Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in haar leven. Als kind was ze vooral actief in turnen, later stapte ze over naar fitness en yoga. Deze passie leidde ertoe dat ze een opleiding volgde tot kinderyoga- en tieneryoga docent, die ze met succes heeft afgerond.

 

Daarnaast blijft Fenna haarzelf verder ontwikkelen en is ze inmiddels al weer enige tijd bezig met de pre- master Orthopedagogiek in Groningen, om zo haar diensten te kunnen uitbreiden. Met haar brede professionele ervaring en persoonlijke ervaringen heeft Fenna een duidelijke visie ontwikkeld op welzijn en ondersteuning. Deze visie draagt ze met enthousiasme uit via haar bedrijf, FEN – Voel & Ervaar, gevestigd onder de luifel van het Art Center Joure. Hier biedt ze haar diensten aan op het gebied van welzijn en yoga voor zowel kinderen als tieners, gericht op het bevorderen van ontspanning, zelfbewustzijn en gezondheid.

Het doel van Fenna is om een veilige en inspirerende omgeving te creëren waarin kinderen en tieners zich kunnen ontwikkelen en ontspannen. Ze kijkt ernaar uit om haar passie voor welzijn te delen en anderen te ondersteunen op hun pad naar een gezonder en gelukkiger leven.

Missie 

Binnen Fen staat persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid, het versterken van de eigen kracht, inspelen op de specifieke behoeften van jou als persoon, respect, gelijkwaardigheid, positieve energie en integriteit centraal.

Bewust worden van waar jouw krachten liggen, op juiste wijze inspelen op jouw behoeften en deze versterken, in contact komen met je gevoel, je lijf en in je eigen kracht komen te staan. Het bieden van een vertrouwde en veilige omgeving en een klik in het contact is hierin van essentieel belang. Vanuit de rol van coach/vertrouwenspersoon denk ik graag met je mee. 

Wat kan ik voor u betekenen


Sport en beweging; 

  • Kinderyoga lessen in de leeftijd 4 t/m 6 jaar 

  • Kinderyoga lessen in de leeftijd 7 t/m 9 jaar 

  • Tieneryoga lessen 10 t/m 15 jaar 

* Bij minimaal drie aanmeldingen zal er een groep starten.

Ondersteuning; 

  • Individuele ondersteuningstrajecten 
    (zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen)

  • Lichte opvoedingsondersteuning 

 
Kernwoorden: Puur, betrokken, eerlijk, vertrouwen, je eigenheid

als kracht, verbinden, versterken coachen, zelfontwikkeling.  

bottom of page