top of page
Art Studio Wall

KUNST KANJERS!

Ervaar, beleef en leer wat jij wilt.

logo  fluor geel kunstkanjers def.png

Groepsverband
Max 6 kinderen 8-12 jaar • woensdag 15.00 - 16.30

Start oktober 2024!
Opgave is alvast mogelijk.

Kunst maken is super leuk!

Ervaar, beleef en leer wat jij wilt.

• Ben jij tussen de 8 en 12 jaar? En vind jij dat Kunst maken super leuk is?

• Wil jij de vrijheid om dit te kunnen doen? Zonder dat iemand jou verteld wat en hoe jij het moet doen?

• Wil je vanuit jezelf aan het werk?

• Eindelijk eens iets maken waar jij zin in hebt?

• Leren om vrij te werken?

• Nieuwe vrienden maken?

• Gewoon lekker creatief bezig zijn?

Dan zit je goed bij de kunstkanjers op je plek! Want dit atelier is geen school. Het is een ruimte waar de jij lekker creatief bezig kunt zijn. Zoals jij het zelf wilt. Je mag hier zijn wie je bent en er is geen oordeel. Niet over jou en niet over de kunst die je maakt. Jij bent Jij en Jouw kunst is Jouw kunst!

Zin om te komen kunst maken?

VR Goggles
Art Fun

Onze missie

Bij Kunst Kanjers! geloven we in de kracht van creativiteit om kinderen te helpen zich te blijven verbinden met hun innerlijke kind, hun ziel en hun ware essentie. Onze missie is om een veilige en inspirerende omgeving te creëren waarin kinderen de vrijheid ervaren om hun eigen unieke expressie te ontdekken, zelfvertrouwen te ontwikkelen en authentiek te zijn.

Door creatieve expressie leren zij om vol zelfvertrouwen in hun kracht te staan en blijven zij geloven in hun eigen kunnen. Door dit te ondersteunen behouden zij de verbinding met hun innerlijk zelf en geloven wij dat kinderen minder gauw vastlopen op hun weg naar het volwassen worden.

 

Door middel van onze creatieve workshops bieden we kinderen de mogelijkheid om op een speelse en intuïtieve manier hun creatieve potentieel te verkennen en te ontwikkelen.

Tijdens het werken hebben zij zelf de regie in handen. Wij geloven in keuzevrijheid. Dit stelt de kinderen in staat om te experimenteren met verschillende kleuren, vormen en technieken en zo af te stemmen op hun eigen innerlijke wereld. Door subtiel vragen te stellen, aandacht te schenken aan de keuzes die ze maken en het voeren van gesprekken begeleiden wij de kinderen in hun eigen processen.

 

Op deze manier moedigen we kinderen aan om in contact te komen met hun intuïtie, innerlijke wijsheid en emotionele groei. We geloven dat deze manier van benaderen hen zal helpen om niet alleen als kunstenaars te groeien, maar ook als zelfbewuste individuen, zodat ze later als volwassenen niet bewust hoeven te werken aan persoonlijke ontwikkeling om die verbinding terug te vinden. 

Bij Kunst Kanjers! willen we een positieve impact hebben op het leven van kinderen.

We streven ernaar om hen:

 

• te inspireren om hun eigen pad te volgen

• te leren vertrouwen op hun innerlijke kracht en intuïtie

• te laten bloeien als authentieke individuen.

 

Daardoor leren zij om stevig in hun schoenen te staan en binnen de hectiek van de maatschappij en de maatschappelijke druk zelfstandig en op eigen kracht te kunnen groeien.

Kids in Technology Class

Wat doen we bij Kunst Kanjers!

Wij gaan samen met een groep gelijk gestemden

het pad van kunst maken bewandelen.

Met een groepje van circa 6 jongeren tussen de 8 en 12 jaar, gaan wij heerlijk los

met creëeren! Doen wat goed voelt. Lekker kliederen en uitproberen. Zonder oordeel.

De intentie is dat het geen school is. Want wij gaan je niet iets leren wat wij willen, maar laten leren, ervaren en beleven wat jij wilt.  Het is een creatieve plaats voor kinderen. Voor kinderen die vrij willen kunnen bewegen, zonder oordeel.

 

Die juist door te doen leren om:

 

te creëren, zelfverzekerd en zelfvertrouwen ontwikkelen, keuzes kunnen maken, in hun eigen kracht blijven staan, kunnen omgaan met tegenslag, andere kinderen willen ontmoeten, ontspanning zoeken, technieken willen leren of juist eigengereid zijn en dit verder willen ontwikkelen op kunstzinnig vlak.

Kinderen die 'fouten' durven leren maken en vervolgens doorgaan!

Deze 'fouten' juist gaan leren gebruiken om verder te komen.

Je gaat het vooral zelf doen. Jezelf dingen (aan)leren. Leren om niet te oordelen. Wij begeleiden je hierin en kunnen je tevens technieken aanreiken als je dat wilt.

 

Ontmoet gelijk gestemden en maak nieuwe vrienden.

We maken er gewoon toffe creatieve, maar vooral gezellige uren van!

En voor de mensen die het leuk vinden kunnen we eventueel

een expositie organiseren!

Hoe leuk is dat?

Kids in Art Class
bottom of page