top of page
305965571_406698444982355_8378375122373564953_n.jpg

Verbinden, inspireren, doorgeven van kennis en samenwerken zijn de sleutels tot succes!

Mijn naam is Anneke van der Tempel. Oprichter van het platform Friese Kunstenaars.nl, Art Center Joure & Tempel Design. 

Met het platform Friese Kunstenaars.nl zet ik mij in om verbinding te creëren tussen gelijkgestemden, het inspireren van elkaar en het doorgeven van kennis. 

• Zoek jij verbinding?

• Wens jij meer zichtbaarheid?

• Laten zien waar jij momenteel exposeert?

• Klanten binden?

• Kennis delen?

• Samenwerkingen aangaan?

• Inspiratie opdoen?

Meld je dan aan bij Friesekunstenaars.nl

Heb je vragen?

Neem gerust contact op.

Waar zijn de Friese Kunstenaars?

Jaren geleden, toen ik net startte op de Kunstacademie, was ik op zoek naar Friese Kunstenaars. Ik wilde contacten leggen en kijken wat er zoal in het mooie Friesland aan kunst wordt gecreëerd. Wellicht konden we iets voor elkaar betekenen. Maar wat ik ook intypte in google, ik kon ze niet vinden. Waar waren al die kunstenaars? Op de academie leerde ik uiteraard andere kunstzinnige gelijkgestemden kennen en merkte al gauw dat er te weinig kennis was om zichzelf te kunnen verkopen, of te weinig budget of onzekerheid speelde een rol. Met mijn kennis en achtergrond als Grafische Vormgever  en inmiddels al veel bedrijven geholpen heb met het naar buiten treden met hun bedrijfsconcept, vond ik dat ik hier 'iets' mee moest doen.

 

Online platform

Ik wilde een brug bouwen tussen het 'vaak op de achtergrond werken' van de kunstenaars, naar het op de voorgrond brengen van kunstenaars. Niet te ingewikkeld, maar laagdrempelig. Ik speelde met het idee om een online platform op te zetten waar je een pagina kunt 'huren', vrij in te vullen met jouw kunst. Nu is het eindelijk zover! De website is er friesekunstenaars.nl.

 

 

Le Cheval_AvdTempel.jpg

Hoe werkt het?

Na het abonneren krijg je de inlogcodes en kun je jouw werk uploaden. De promotie van de website doe ik, samen met mijn team, voor je. Wij ont-zorgen jouw bij het in de spotlights 'moeten' treden om bekendheid op te bouwen. Na het uploaden van je afgeronde verkoopklare werk, kun jij je weer storten op al je nieuwe werk. Wij zorgen dat jouw werk onder de aandacht blijft door het promoten van ons platform!

En brengen jouw daarmee in contact met potentiële kunstliefhebbers.

En mocht je nu zelf geen werk hebben van het inrichten van jouw unieke pagina? Geen probleem! Ook dat kunnen we je uit handen nemen. Check hieronder de verschillende mogelijkheden.

Zorg dat jij wél zichtbaar bent en wie weet leg je nog leuke contacten ook!

 <3 Anneke

Abonnementen Friese Kunstenaars.nl


Geef je alvast op. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.
We starten medio 2024!

Vragen? Aanmelden?
Neem gerust contact met ons op.

Art Center Joure

Anneke van der Tempel

Tel: 0031 (0) 6 12 80 72 55

  • Facebook
  • Instagram

Dank voor je bericht!

bottom of page