top of page
Fortune Telling

Intuïtief werken

Individueel

Start medio 2024!
Opgave is alvast mogelijk.

Wij geloven in de kracht van intuïtief werken. Door je innerlijke creatieve stroom te volgen, ontstaan er originele kunstwerken waar een deel van jou in aanwezig is. Kunst is een manier om je hart te openen en emoties te uiten. Dit zorgt voor een diepe verbinding met jezelf en anderen die je mee zult nemen in je dagelijks leven. 

Wij geloven dat kunst een krachtige manier is om jezelf te (her) ontdekken. Het is een reis naar binnen.  Het is een manier om je innerlijk kind opnieuw te laten worden geboren en vanuit die ongedwongen speelsheid, verbeeldingskracht en zonder oordeel, kunst te maken. 

 

Wij geloven in het bevorderen van de creativiteit en artistieke expressie door het toepassen van diverse kunstvormen, zoals collage, boetseren, schilderen, land-art en fotografie. Het programma stimuleert persoonlijke ontwikkeling door middel van kunstzinnige exploratie en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Wij geloven in het helend vermogen van beeldend werken. 

Burning Incense

Wat gaan we doen?

 

We gaan samen 2,5 uur aan de slag!

Heerlijk kunst maken in mijn atelier.

Je krijgt een persoonlijke Human Design reading en gaat daarna creatief aan de slag volledig vanuit intuïtie. Hieruit rollen misschien vragen en ik begeleid je naar de antwoorden die in jouw zelf reeds aanwezig zijn, maar nog niet zichtbaar aan de oppervlakte. Komen er geen vragen? Ook helemaal prima. Onbewust zal het creatieve proces mogelijke obstakels in het dagelijks leven doen oplossen. Je zult vrijer gaan bewegen door het leven en creatievere oplossingen bedenken wanneer je vast dreigt te lopen. Kortom het verbreedt je blik, je innerlijk kind komt weer boven drijven, je voelt weer, weet waar je je antwoorden kunt vinden, krijgt energie, kent je valkuilen en weet wat je te doen hebt in dit leven!

Laten we samen kunst maken!

Kom weer in contact met je innerlijke kind en ga creatief aan de slag in mijn atelier.

Dank voor je bericht!

bottom of page