top of page

ABOUT the DESIGNERS

ANNEKE VAN DER TEMPEL

Anneke runt al jaren met liefde haar grafisch bureau Tempel Design. Ze vertaalt graag de communicatieve wensen van haar opdrachtgevers naar beeld & design.

In 2016 werd het tijd voor verdere ontwikkeling in vrijer werk en na vijf intensieve en leerzame jaren is Anneke afgestudeerd aan de Kunstacademie Friesland als Autonoom Beeldend Kunstenaar.

'Door emotie, mijmeringen en het onderbewustzijn laat ik mijn werken ontstaan. Hierin is mijn intuïtie leidend. Vaak ontstaat er beeldend werk vanuit herinneringen die betrekking hebben op eigen levenservaringen. Daardoor is mijn werk over het algemeen autobiografische te noemen.'

 

Naast het creëren van kunst en het vormgeven voor zakelijke klanten, krijgt Anneke energie van het werken samen met mensen aan creatieve - en persoonlijke ontwikkeling.

'Wanneer er stappen gezet kunnen worden in persoonlijke ontwikkeling en er een vreugdesprongetje plaats vindt in de ziel, zowel bij degene die ik begeleid als bij mij, dan is de missie al voor meer dan de helft geslaagd.'

Anneke begeleidt jongeren in haar atelier in Joure. Zie ook fckitartscool.nl.  Door het gebruiken van een mix van de gevolgde opleidingen als NLP Practitioner, Human Design Coach en Beeldend Kunstenaar ontstaat er een verdiepende en verrassende wisselwerking. 

Kernwoorden : verbinden, inspireren, samenwerken en het overbrengen van kennis.

 

Heb je vragen?
Neem gerust contact op.

image00022.jpeg

Het Team

Tempel Design gaat graag samenwerkingen aan. Samen kun je nog beter de wensen en behoeften van klanten vervullen. En samenwerken is natuurlijk veel leuker! Je kunt grotere projecten aan en in een korter tijdsbestek afronden, je leert van elkaar en kunt klankborden.

Daarnaast wordt er natuurlijk tijd vrij gemaakt voor een gezellig etentje of borrel!

Denk jij een samenwerking te zien zitten? Ik drink graag een kop koffie met je (of thee) en wie weet hebben we een klik!

Wat klanten zeggen:

Hele prettige samenwerking! En zeer tevreden met het eindresultaat.

Kevin - BAKKER PROPULSION SERVICE

bottom of page