top of page
Rock Maze

Coaching your Design

In een wereld vol vragen ben je niet alleen!

Ontdek je unieke blauwdruk, die je mee hebt gekregen bij je geboorte, door jouw Human Design te laten berekenen en laat je begeleiden naar diepere (ongeziene) lagen in jezelf en ontwikkel daardoor persoonlijke groei en succes!

Mijn persoonlijke verhaal..

Human Design heeft voor mij de puzzel van mijn leven vorm gegeven. Na een zoektocht van ruim 30 jaar, naar wie ik in het diepst van mijn kern ben en wat ik hier nu te doen heb op deze aarde, heeft Human Design mij van duidelijkheid voorzien. De vele vragen die door mijn hoofd speelden, ik werd er moedeloos van...

Wie ben ik werkelijk?
Wat maakt mij uniek?
Hoe kan ik mijn leven leiden
op een manier die bij mij past?

Past deze baan eigenlijk wel bij mij?

Welke studie zal ik doen?

Hoe komt het dat ik steeds vastloop?

Waarom zoek ik altijd overal een antwoord op?

Waarom voel ik steeds weer die ontevredenheid?

Wat heb ik hier te doen op aarde?
Ben ik wel op de goede weg?

Hoe komt het dat ik een emotionele achtbaan ervaar?

Door mijn eigen Human Design kaart te kennen, mijn unieke blauwdruk van mijn leven, ervaar ik rust, overzicht en duidelijkheid. Ik weet wie ik ben, waarom ik sommige dingen anders ervaar dan de mensen om mij heen, hoe het komt dat ik zo ontzettend rusteloos kan zijn, me onbegrepen voel, vastloop, waar ik energie van krijgt, wat mijn valkuilen zijn en wat ik hier te doen heb in dit leven.

Ons gezin

Inmiddels heb ik voor mijn hele gezin een persoonlijke reading uitgewerkt en dat is super handig kan ik je vertellen!

Doordat we van elkaar weten welk type mens we zijn: Manifestor, Manifesting Generator, Generator, Projector of Reflector, begrijpen we elkaar veel beter. Daarnaast is het duidelijker wat iedereen hier eigenlijk te doen heeft op aarde, de persoonlijke missie is helder. En daarin ondersteunen we elkaar. Ook bij het kiezen van de juiste studie voor onze twee pubers is alles nu veel overzichtelijker. Neemt niet weg dat er echt nog wel eens iets wat minder goed gaat, maar we weten nu waardoor dat komt. Onze valkuilen zijn zichtbaar en daardoor is het herstellen daarvan super eenvoudig!

Basisschool

Ook voor jongere kinderen op de basisschool is het enorm handig om te weten welk type mens ze zijn. Je zult eindelijk kunnen begrijpen waarom jouw kindje misschien wat terug getrokken is, of juist enorm aanwezig in de klas. Dit kun je bespreken met de juf of meester en die kan hier weer op in spelen, win, win situatie!

 

Missie

Eén van mijn missies is om jou verder te helpen in je persoonlijke zoektocht, zodat je meer vanuit rust je leven kunt gaan leiden zoals het bedoeld is. De juiste keuzes kunt maken en energie krijgt van de dingen die je doet. Dat je weet welke wegen je het beste in kunt slaan en dat je het werk of de studie, doet die bij je past. En wat jouw persoonlijke missie die je meekreeg tijdens je geboorte.

Reading 

Je kunt een reading aanvragen en misschien is dat voor jouw voldoende. Wil je meer weten dan kun je ervoor kiezen om je te laten begeleiden door mij persoonlijk. Met mijn NLP achtergrond en de verdiepende cursus Human Design coaching weet ik de juiste vragen te stellen, zodat jij (nog) meer over jezelf ontdekt.

Dit alles kan ook in een creatief traject gegoten worden, intuïtief werken. Dan gaan we fijn aan de slag met kunst maken en ondertussen word je begeleidt n.a.v. jouw unieke blauwdruk. 

Vragen?

Neem gerust contact op.

 Anneke

Contact

Tel: 0031 (0) 6 12 80 72 55

Joure

bottom of page