top of page
image00022.jpeg

Kunst, Vrijheid en Persoonlijke Ontwikkeling gaan bij ons hand in hand!

Mijn naam is Anneke van der Tempel.
Moeder van twee heerlijke pubers! En ...
Vrouw •  dochter • zus  •  vriendin • grafisch vormgever/kunstenaar • coach • projector, .. maar vooral Anneke.

Naast dat ik het heerlijk vind om mijn zakelijke klanten met mijn bedrijf Tempel Design van grafisch ontwerp te voorzien en het creëeren van kunst, is één van mijn missies om jongeren en volwassenen in hun kracht te zetten door middel van creatieve- en persoonlijke ontwikkeling. Deze kunstmomenten vinden plaats in mijn atelier onder de noemer FCK It Art 'S Cool voor jongeren van 13-17 jaar en

Free (h) Art Academy voor volwassenen.

Creatief innerlijk kind

In mijn atelier begeleid ik om vanuit intuïtie, creatief te werken en het innerlijk kind te (her)ontdekken. Door mijn kennis van NLP en Human Design weet ik de juiste vragen te stellen om mensen terug te laten gaan naar hun gevoel en hun hart te openen voor hun creatief innerlijk kind. Met een open en ontspannen aanwezigheid streef ik ernaar om een gevoel van verbinding, gezelligheid en een soort van 'thuis komen' te creëren.

In vrijheid kunst maken

Als afgestudeerd Beeldend Kunstenaar en Grafisch Ontwerper wil ik anderen inspireren om in vrijheid kunst te maken en hun eigen unieke expressie te ontdekken. Binnen een gezellige en stimulerende omgeving, waarin iedereen mag zijn wie die is en zonder oordeel, kun je je creatieve potentieel  ontdekken en verder ontwikkelen. Onze kunst momenten zijn ontworpen om (vooral) leuk, inspirerend en toegankelijk te zijn voor iedereen, ongeacht het vaardigheidsniveau.

Ibiza

Mijn droomeiland is Ibiza. Hier heb ik mij laten inspireren om Art Center Joure verder uit te bouwen. Met mijn aangrenzende winkel haal ik een stukje van de vrijheid, creativiteit en warmte van het eiland naar Joure. 

Genoeg om te ontdekken binnen Art Center Joure. Kom gerust binnen wandelen. We starten medio 2024!

 

Van harte welkom.

Liefs Anneke

Wat maakt mijn werkwijze anders?

Lotus Flower

Intuïtieve benadering
vanuit vrijheid

Jij kunt unieke kunstwerken die recht uit het hart komen creëren. Door mijn intuïtieve benadering vanuit volledige vrijheid neem ik je mee in jouw creatieve expressie zonder beperkingen en oordeel. Laat je inspireren door je innerlijke stem, omarm de magie van spontaniteit en ontdek nieuwe mogelijkheden in jouw eigen kunstprocessen. 

Cute Girl

Ervaringsdeskundige

Als moeder, onderneemster, afgestudeerd kunstenaar en Projector ken ik de verschillende 'struggles' en uitdagingen. Het doorbreken van diverse blokkades en doorleven van uitdagingen heeft mij terug gebracht bij de basis:

• Intuïtie

• innerlijke kind

• onbevooroordeeld

 

De zoektocht die ik doorlopen heb is van onschatbare waarde. Ik begeleid graag volwassenen en tieners met hun eigen zoektocht om zo hun innerlijk kind en creatieve expressie in het leven te behouden of weer terug te vinden.

Flowers

Veelzijdig

Door mijn diversiteit aan opleidingen, waaronder Human Design & NLP Coaching, Beeldende Kunst en Grafisch Vormgever, kan ik een veelzijdigheid aan kunstvormen aanbieden om bij jouw eigen creatieve expressie te komen. Deze combinatie van kunst en coaching maakt deze kunst momenten uniek. De werkwijze die ik aanbied ontstaat vanuit de vraag

die jij stelt. Je persoonlijke & creatieve ontwikkeling ontstaan vanuit het antwoord dat jij geeft.

Programma's & Diensten

Wat klanten zeggen:

Hele prettige samenwerking! En zeer tevreden met het eindresultaat.

Kevin - BAKKER PROPULSION SERVICE

bottom of page